A fekete fokhagyma

A fokhagyma ott van a mindennapjainkban. Hétköznapi élelmiszerként való felhasználásra vagy gyógyhatásáért igen közkedvelt a világ minden pontján. De mivel büdös, csípős vannak, akik nem kedvelik. Ezért született meg a fekete fokhagyma.

Először Ázsiában lett igen népszerű és vált az egyik legegészségesebb étellé még azok körében is akik addig nem kedvelték. A fekete fokhagyma: kontrolállt magas hőmérsékleten és folyamatos páratartalom mellett lassan érlelt fokhagymafejek.

Fekete fokhagymát úgy nyerhetünk, hogy héjával együtt magas hőmérsékleten és párában 60-90 napon keresztül kamrában érleljük. Ezen formában egy olyan élelmiszert kapunk, amely nem veszít el semmit a jótékony hatásai közül.

Immunerősítő és regenerációt elősegítő hatása mellett a szív - és érrendszerre való pozitív hatóanyag tartalma is mind benne marad ebbe az innovatív élelmiszerben. Mindez egy édeskés ízvilággal és kellemetlen szagok nélkül!